EENVOUDIG ZOEKEN

trefwoord(en):


UITGEBREID ZOEKEN

foto's films artikelen
biografieën
vrije tekst
wedstrijd
soort
bond
plaats
jaartal
 
zoeken naar onbekende foto's »


NIEUWSTE ARTIKEL

Sjouke IJpma, tachtich jier lyn kening op de Freulepartij
Lees meer »
Bekijk hier alle artikelen

Omschrijving:Emile Bourlard (Niniy, België) won op 25 mei 1911 te Sneek de vierde prijs op de Internationale kaatswedstrijd tussen vier Belgische en vier Friese parturen. Hij won deze prijs met Naisy Milfort (Quaregnon) en Samuel Gelline (Fayt-lez-Manange). Tevens won Emile Bourlard de tweede prijs op 23 juni 1912 te Sneek op de Internationale kaatswedstrijd tussen vier Belgische en vier Friese parturen. Hij was nu eveneens in gezelschap van Naisy Milfort en Samuel Gelline, nu alle drie afkomstig uit Frameries.
Plaats:Sneek
Datering:25 mei 1911
Bond:KNKB
Herkomst:Kaatsmuseum
Materiaalsoort:Foto
Afmeting:8,5x6 cm
Inventarisnummer:KM-KP02-0015
Commentaar:Het wedstrijdverslag en de uitslag van de wedstrijd in 1911 is te lezen in de Leeuwarder Courant van 27 mei 1911. Klik hier; Klik hier: het wedstrijdverslag en de uitslag van de wedstrijd te Sneek in 1912 is te lezen in de Leeuwarder Courant van 25 juni 1912. klik hier

Reactieformulier
Heeft u aanvullende informatie over deze foto, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Uw commentaar wordt na goedkeuring van de webmaster op de website geplaatst en kan dan ook door andere bezoekers worden gelezen.
Klik hier voor informatie over auteursrechten

Naam:*
 
naam verbergen op website
Woonplaats:
 
plaats verbergen op website
E-mailadres:

 

* verplichte velden