EENVOUDIG ZOEKEN

trefwoord(en):


UITGEBREID ZOEKEN

foto's films artikelen
biografieën
vrije tekst
wedstrijd
soort
bond
plaats
jaartal
 
zoeken naar onbekende foto's »


NIEUWSTE ARTIKEL

Sjouke IJpma, tachtich jier lyn kening op de Freulepartij
Lees meer »
Bekijk hier alle artikelen

Omschrijving:De Barradeel en omstreken-kaatspartij in 2005 te Sexbierum t.g.v. het 100-jarig jubileum van de kaatsvereniging "De Twa Doarpen/D.I.O.S" te Sexbierum-Pietersbierum in 2005. De winnaressen van de Meisjes-pupillen voor de kaatsvereniging "De Twa Doarpen/D.I.O.S." te Sexbierum-Pietersbierum met in willekeurige volgorde, Pytrik Visser, Samantha de Vries en Rianne Ammerlaan. Rechts staat afgevaardigde Sjoukje Mulder-van der Molen. Links, nog net zichtbaar en met de microfoon, staat de voorzitter van de Federatie Barradeel en omstreken, Pieter Klaas Goodijk en rechts van hem staat Murk Goodijk, de voorzitter van de jubilerende kaatsvereniging.
Plaats:Sexbierum, Kaatsveld
Datering:19 juni 2005
Soort wedstrijd:Bijzondere wedstrijd
Bond:KNKB
Herkomst:Kaatsmuseum
Materiaalsoort:Foto
Inventarisnummer:KM-B205-0091
Commentaar:Lees ook de Leeuwarder Courant van 18 juni 2005. Klik hier. De feestelijkheden vonden plaats op 17, 18 en 19 juni 2005.

Reactieformulier
Heeft u aanvullende informatie over deze foto, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Uw commentaar wordt na goedkeuring van de webmaster op de website geplaatst en kan dan ook door andere bezoekers worden gelezen.
Klik hier voor informatie over auteursrechten

Naam:*
 
naam verbergen op website
Woonplaats:
 
plaats verbergen op website
E-mailadres:

 

* verplichte velden